Hamppumaa

Tietosuojailmoitus Hamppumaan asiakkaille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea työtämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Hamppumaa Oy vastaa kaikista Hamppumaalle kerätyistä tiedoistasi. Yleisesti Hamppumaa tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa Hamppumaan valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja Hamppumaan puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja Hamppumaan kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain Hamppumaan nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa Hamppumaa kysyy vain nimesi ja yhteystietosi voidakseen olla sinuun yhteydessä kampanjoista ja pyytääkseen sinua harkitsemaan Hamppumaan tukemista. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kampanjoissamme tai auttaa pitämään viestintämme merkityksellisenä juuri sinulle (esimerkiksi jos olet kiinnostunut tietyistä kampanja-alueista).

Hamppumaa ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi (esim. Työllisyyttä edistävät kampanjat, joita teemme yhteistyössä muiden tahojen kanssa). Jotta tukijoidemme varat käytettäisiin mahdollisimman tehokkaasti, käytämme kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka Hamppumaa käsittelee tietojasi etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen

Hamppumaa Oy
PL 13, Helsinki 00561
+358942720646 

Antamalla tietosi Hamppumaalle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat Hamppumaan keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

Hamppumaa kunnioittaa kampanjatukijoidensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi mukaan lukien nimesi ja osoitteesi. Voimme kysyä myös osoitetta, puhelinnumeroa tai syntymäpäivää.

MIKSI KERÄÄMME NE: Hamppumaa käyttää tietojasi eri tavoilla mukaan lukien seuraavat tavat:

  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoistamme.
  • Tukiin liittyvä suora kahdenvälinen viestintä (esim. lahjoitukseen liittyvien teknisten asioiden ratkaiseminen).
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Erilaisten lahjoitustapojen tarjoaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme.
  • Työmahdollisuuksista kertominen.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksen estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten LeadCloudista, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen: Hamppumaa Oy, PL 13, Helsinki 00561
+358942720646

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Liittymällä Hamppumaan tukijaksi oletamme oikeutettua etua sinulta ja meiltä kertoaksemme toimintasi vaikutuksista, kuten työllistämisen edistämisestä ja tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden toimia enemmän mukana Hamppumaassa.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Jos et anna näitä tietoja Hamppumaalle, emme voi käsitellä toimintaasi tai pitää sinua ajan tasalla kannatuksesi vaikutuksesta.

Tiedot kiinnostuksen kohteista

TIEDOT: Saatamme silloin tällöin lähettää sinulle kyselyjä ymmärtääksemme mieltymyksiäsi liittyen niihin tietoihin, joita haluaisit saada organisaatiolta. Ollessasi Hamppumaan tukija säilytämme kaikki merkitykselliset tiedot liittyen siihen, mitä olemme lähettäneet sinulle ja vastauksesi siihen voidaksemme tarjota sinulle täyden yhteenvedon toiminnastasi siinä tapauksessa, että pyytäisit sitä.

MIKSI KERÄÄMME NE: Hamppumaa käyttää näitä tietoja:

  • Viestimään tehokkaasti kanssasi tukijan toimintojen vaikutuksesta, kuten työllisyyden edistämisestä.
  • Tarjoamaan sinulle tietoja Hamppumaan muista osallistumistavoista, kuten vapaaehtoistyöstä tai työllistäjäksi ryhtymisestä.

KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET: Toimimalla Hamppumaan tukijana oletamme oikeutettua etua sinulta ja meiltä perustaaksemme erityisesti kiinnostavia alueita sinulle ja lähettääksemme sinulle informatiivisempaa viestintää erityisesti kiinnostavilta alueilta.

ERITYISTEN HENKILÖTIETORYHMIEN MÄÄRITELMÄT: Erityisten henkilötietoryhmien määritelmiä ei kerätä.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA: Näille tiedoille ei ole laillisia tai sopimuksellisia vaatimuksia.

MITEN PIDÄMME HENKILÖTIETOSI AJAN TASALLA?

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 

MITEN KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi (tai matkapuhelimellesi) verkkosivuilta, joilla käyt. Evästeet sisältävät tietoja, joiden avulla verkkosivut voivat tunnistaa, että olet käyttänyt sivustoa aiemmin.

Käytämme evästeitä, kuten useimmat verkkosivustot, auttamaan tarjoamaan sinulle parhaan kokemuksen käydessäsi sivustollamme. Jotkut evästeet ovat tärkeitä sivustomme sujuvan toiminnan kannalta – esimerkiksi työllistämissivumme perustuvat niihin. Muut evästeet auttavat meitä ymmärtämään (käyttämällä työkaluja, kuten Google Analytics), kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, jotta voimme kehittää sitä.

Käytämme evästeitä myös varmistamaan, että verkkomainontaan käyttämämme sijoitukset ovat mahdollisimman kustannustehokkaita seuraamalla, kuinka hyvin yksittäiset mainokset toimivat. Nämä evästeet ovat sellaisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien toimittamia, jotka olemme arvioineet turvallisiksi. Silloin tällöin esitämme muilla verkkosivustoilla mainoksia ihmisille, jotka ovat käyneet verkkosivustollamme aiemmin. Myös näiden mainosten takana oleva teknologia perustuu evästeisiin. Nämä evästeet, kuten muutkin käyttämämme evästeet, eivät sisällä tietoa, jonka avulla sinut voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa.

Voit hallita kaikissa selaimissa, mitä evästeitä hyväksyt ja mitkä poistat. Löydät nämä asetukset yleensä selaimesi kohdasta "Asetukset" tai "Työkalut". Katso lisätietoja evästeistä osoitteesta www.allaboutcookies.org.

JAAMMEKO HENKILÖTIETOJASI?

Käytämme joitakin kolmansia osapuolia käsittelemään tietoja, kuten päivittämään tietojasi tai keräämään varoja meille. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat prosessin käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin. Meillä on tietojenkäsittelysopimukset kaikkien näiden palveluntarjoajien kanssa, joten ne käsittelevät henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Seuraavilla kolmansilla osapuolilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi alla olevia tarkoituksia varten:

  • Tiedonhallinnan palveluntarjoajat, kuten Hello Talent, jotka auttavat meitä varmistamaan, että yhteystietosi ovat työllistämistarkoituksessa käytössämme.
  • Mainostaaksemme potentiaalisille tukijoille saatamme käyttää joitakin yhteystietojasi tunnistamaan mahdollisia tukijoita sosiaalisessa mediassa.

Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi muille.

EUROOPAN TALOUSALUE

Keräämämme tiedot säilytetään yleensä Euroopan talousalueen (ETA) sisällä.

Saatamme myös siirtää tietoja ETA-alueen ulkopuolelle palveluntarjoajiemme hallinnoidessa, käsitellessä tai tallentaessa tietoja ETA-alueen ulkopuolella. Tehdessämme näin varmistamme, että siirto tehdään maahan, jota koskee Euroopan komission päätös tai tehdään muuten olosuhteissa, joissa on suoritettu tarvittavat turvatoimenpiteet tietojesi suojaamiseksi tietosuojalain mukaisesti.

SÄILYTYSAJAT

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista yllä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, ellei meitä vaadita säilyttämään henkilötietojasi pidempään lain ja sääntelyvaatimusten noudattamiseksi. Säilytämme kaikkia yllä olevia tietoja 12 kuukautta sen jälkeen, kun lopetat tukijana toimimisen.

Jos olet ilmoittanut meille, että olet kiinnostunut perinnön jättämistä Hamppumaalle, säilytämme yhteystietosi ja kiinnostuksen kohteisiisi liittyvät yhteenvetotiedot voidaksemme olla yhteydessä sinuun testamenttisi mukaisen perinnön jättämisestä.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojailmoituksesta, voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Hamppumaa Oy, PL 13, Helsinki 00561

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen robert@hamppumaa.fi tai soittamalla numeroon 

Jos olet tyytymätön siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, voit kirjoittaa meille yllä oleviin osoitteisiin ja/tai tehdä ilmoituksen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto, Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki, postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki, puhelin (vaihde) 029 56 66700, sähköposti tietosuoja@om.fi

OIKEUTESI

Sinulla on tietosuojalakien mukaisesti tiettyjä oikeuksia, joita voit käyttää ottamalla meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen Hamppumaa Oy Vapaudenkatu 42 40100 Jyväskylä

+358942720646 

Sinulla on:

  • oikeus nähdä sinusta säilytettävät henkilötiedot tekemällä tarkastuspyyntö tietosuojalakien mukaisesti. Voimme veloittaa kohtuullisen maksun, jos pyyntö on perusteeton tai kohtuuton;
  • oikeus saada henkilötiedot korjattua, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä;
  • oikeus saada henkilötietosi poistettua tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyissä olosuhteissa tietosuojalakien mukaan;
  • oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa tai oikeutettuihin etuihimme perustuvissa tarkoituksissa;

Yllä oleviin oikeuksiin on joitakin poikkeuksia, jotka on sallittu tietosuojalainsäädännössä.

Huomaathan, että jos päätät käyttää oikeuksiasi henkilötietojen rajoittamiseen tai poistamiseen, emme välttämättä voi tarjota sinulle täyttä palvelua.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.11.2018 alkaen.

Verkkokauppa

Hamppumaa Oy
Vapaudenkatu 42
40100 Jyväskylä

+358942720646
info@hamppumaa.fi
www.hamppumaa.fi
2605242-3

Verkkokaupan tuotteita myy Hamppumaa Oy (y-tunnus 2605242-3). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehtoina verkkokaupassamme on lasku, osamaksu, korttimaksut sekä kaikki suomen verkkopankkimaksut.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2, Lutakonaukio 7,40100 Jyväskylä. Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Hamppumaa Oy
Vapaudenkatu 42
40100 Jyväskylä

+358942720646
info@hamppumaa.fi
www.hamppumaa.fi
2605242-3

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.